• PUOMIKONEET

Pumput kaikenlaisiin työskentelyolosuhteisiin

Betoninpumppauskalustomme löytyy aina työn tehokkaan ja täsmällisen suorittamisen takaava kone mitä erilaisimpiin työskentelyolosuhteisiin ja betonivaluihin. Puomittomalla 0-koneella on helppo suorittaa työt esimerkiksi tunneleissa ja muissa ahtaissa paikoissa. 28 metrin puomilla varustettu pumppu avautuu erittäin matalassa ja ahtaassakin tilassa, mutta sen ulottuvuus riittää silti vaativiinkin valuihin.

48 metrin puomilla varustettu pumppu vaatii enemmän tilaa toimiakseen, mutta ulottuukin sitten jo lähes paikkaan kuin paikkaan. Tällä pumpulla on lisäksi tavallista suurempi maksimipumppausnopeus (150m3/h), joten suuret valut voidaan hoitaa sillä erityisen tehokkaasti. Mikäli tällaista ulottuvuutta ei työkohteissa tarvita, voidaan niissä hyödyntää 37 metrin puomilla varustettuja pumppujamme.

Alta voit katsella tarkemmin eri puomikonetyyppiemme teknisiä ominaisuuksia, sekä ladata tarvittavat ulottuvuuskaaviot myös tallennettavina PDF- tiedostoina. Näiden avulla voit esimerkiksi selvittää, millaisen tilan kone tarvitsee tukijaloilleen, jotta se voidaan avata turvallisesti työmaalla.

Ammattitaito

Monipuolisen kaluston lisäksi on tärkeää, että koneillamme on kokeneet omat käyttäjänsä. Heillä kaikilla on pitkä kokemus alalta ja he tuntevat eri koneiden vaatimukset, erityisominaisuudet ja mahdollisuudet. Näin myös asiakkaamme saavat suurimman mahdollisen hyödyn yhteistyöstä kanssamme.

PYYDÄ TARJOUS

Sähköisellä lomakkeellamme.

HISTORIA

Lue perheyhtiömme tarina.