• HISTORIA

HISTORIA ON VALETTU BETONIIN

Ralento -nimen takana olevan perheyrityksen juuret ulottuvat aina vuoteen 1945. Paljon on nähty, paljon on koettu, mutta yhdestä on pidetty kiinni kaikki nämä vuodet – palvelusta. Yhtiömme takaa löytyy aito pala suomalaista perheyrittämistä ja historiaa, jonka vaiheista riittäisi tarinaa vaikka millä mitalla. Pitäydymme tässä kuitenkin olennaisimmissa virstanpylväissä. Yrityksemme juuret kuljetusbisneksessä ulottuvat aina vuoteen 1945 asti, jolloin perustajamme harjoittivat jäte- sekä betoninkuljetustoimintaa.

Jätteenkuljetusaikoihin yritys toimi nimellä Ralento Oy, joka toimi aina sodanjälkeisistä vuosista 90-luvulle asti. Ralento kehittyi johtavaksi jätehuoltoyritykseksi pääkaupunkiseudulla ja sen markkinaosuus oli varsin merkittävä, kun liiketoiminta vuoden 1992 loppupuolella myytiin amerikkalaiselle jäteyritys Waste Managementille. Yrityskaupan ulkopuolelle jäivät valmisbetonikuljetukset, jota liiketoimintaa jatkoi samojen omistajien Keskikuljetus Oy.

BETONINLUJAA PALVELUA

Betoninpumppaus on ollut toimintamme kivijalka aina vuodesta 1986 lähtien. Nykyaikaisella, tehokkaalla ja monipuolisella kalustolla palvelu pelaa varmasti ja joustavasti. Tänä päivänä pumppauskalustossamme on koneita aina puomittomasta saumauspumpusta (ns.0-koneesta) 48 metrin puomilla varustettuun betonipumppuun asti. Näiden lisäksi kalustoomme kuuluu myös betoni- ja kiviaineskuljetuksessa käytettävät hihnakuljettimella varustetut säiliöautot sekä koura- ja vaihtolava-autot. Sisaryrityksemme Pestimo vastaavasti huolehtii siitä, että kalustomme on aina parhaassa terässä.

2000-luvulla palvelutarjontaamme kuului myös hiekan, mullan sekä muiden maa-ainesten kuljetuksia. Vuoden 2016 kesäkuussa kiviainesliiketoiminta myytiin liiketoimintakaupalla Uudenmaan Imupalvelu Oy:lle. Keskikuljetus Oy jatkaa kuljetusliiketoimintaansa keskittyen betonipumppauksiin ja –kuljetuksiin, vaihtolavatoimituksiin, lumen kuljetuksiin sekä lisäksi viherrakentamisessa tarvittavien mullan ja kuorikatteiden toimituksiin. Yritykset tiivistävät yhteistyötään muun muassa myyntitoiminnassa.

KATSE TULEVAISUUTEEN

Keskikuljetuksen toiminnassa on nykyään mukana jo kolmas sukupolvi, kun yrityksen perustajan pojantytär Sanna Tronti vastaa taloushallinosta ja markkinoinnista. Hän on tullut yrityksen toimintaan vuonna 2009.

Keskikuljetuksen www.hiekkaa.fi -verkkotunnus siirtyy liiketoimintakaupassa Uudenmaan Imupalvelulle.

Keskikuljetuksen uusi verkkotunnus on www.ralento.fi . Keskikuljetus Oy palaa ponnistaa näinollen tulevaisuuteen vahvasti omat juurensa tunnistaen!


Ajankohtaista

Lue kuulumisemme.

PYYDÄ TARJOUS

Sähköisellä lomakkeellamme.

ME

Tutustu henkilökuntaamme.